ЕЛЕКТРОННІ РЕСУРСИ БІБЛІОТЕКИ ЯК ЗАСІБ НАДАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ПОСЛУГ (ІЗ ДОСВІДУ РОБОТИ КНИГОЗБІРНІ КДПУ) - Грамм, О. М.; Кравченко, О. М.; Лебедюк, О. О. (Бібліотечний меркурій, 2019)
У статті розглянуто зміст та роль web-сторінки бібліотеки Криворізького державного педагогічного університету, подано аналіз її структури та рубрик. Висвітлено зміни, які відбуваються в бібліотечно-інформаційному обслуговуванні користувачів за допомогою Інтернет-ресурсів. Розкрито основні проблеми щодо розповсюдження електронних джерел інформації та подано шляхи їх розв’язання.