НОВІ ПАРАДИГМИ ТРАДИЦІЙНОЇ ІНФОРМАЦІЙНО-БІБЛІОГРАФІЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УНІВЕРСИТЕТСЬКОЇ БІБЛІОТЕКИ - Мурашко, О. С. (Бібліотечний меркурій, 2019)
Стаття присвячена діяльності інформаційно-бібліографічного відділу Наукової бібліотеки Одеського національного університету імені І. І. Мечникова. Розкривається зміст традиційних видів бібліографічної діяльності, але в інноваційному спектрі. Окреслено основні напрямки роботи та описано фактичні результати та перспективи розвитку бібліографічної роботи університетської бібліотеки.