НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ БІБЛІОТЕЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В КИЇВСЬКОМУ НАЦІОНАЛЬНОМУ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ: SMART-БІБЛІОТЕКА, КОВОРКІНГ, VR-СТУДІЯ - Шестопалова, Л. С. (Бібліотечний меркурій, 2019)
Статтю присвячено впровадженню нових технологій бібліотечноінформаційного обслуговування в університетській бібліотеці, особливу увагу звернено на перспективність використання сучасних цифрових технологій в освітньому процесі.