РЕЦЕНЗІЯ НА ВИДАННЯ «КНИЖКОВІ ПАМ’ЯТКИ НАУКОВОЇ БІБЛІОТЕКИ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ: ПУТІВНИК» - Бондар, Н. П. (Бібліотечний меркурій, 2020)
Книжкові пам’ятки Наукової бібліотеки Одеського національного університету : путівник / Одес. нац. ун-т імені І. І. Мечникова, Наук. б-ка ; упоряд.: М. В. Алєксєєнко, Г. В. Великодна, О. В. Полевщикова ; авт. передм. І. М. Коваль ; відп. ред. М. О. Подрезова. – Одеса : ОНУ, 2019. – 178 с. : іл. – (Книжкові колекції НБ ОНУ ім. І. І. Мечникова)