ЦІННИЙ ВНЕСОК В ІСТОРІОГРАФІЧНЕ ОСМИСЛЕННЯ ФЕНОМЕНУ ПІВДЕННОЇ УКРАЇНИ - Сінкевич, Євген Григорович (Бібліотечний меркурій, 2020)
Рец. на кн.: Музичко О. Є. Південноукраїнські історики у пошуках наукових та суспільних ідеалів (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) : монографія / О. Є. Музичко ; наук. ред. В. М. Хмарський ; Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова. – Одеса : ОНУ, 2019. – 436 с.