БІБЛІОТЕКА – РІЗНОВЕКТОРНИЙ НАВІГАТОР У СОЦІАЛЬНО-КОМУНІКАЦІЙНОМУ ПРОСТОРІ ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Білоус, В. С. (Бібліотечний меркурій, 2019)
У статті відображено застосування інформаційно-комунікаційних технологій для ефективної реалізації завдань бібліотеки. Акцентовано увагу на соціальнокомунікаційному аспекті бібліотеки закладу вищої освіти, показано основні напрями діяльності щодо гармонізації використання соціально-комунікаційної технології у системі користувач–бібліотека. Представлено досвід роботи бібліотеки з розроблення й упровадження нових методів комунікаційної взаємодії між бібліотекарем і користувачем. Розкрито специфіку та можливості комунікації бібліотеки в умовах широкого використання інструментаріюсоціальних медіа.